№ додатку | Методи та засоби аналізування |
---|---|
В.1 |
|
В.2 |
|
В.3 |
|
В.4 |
|
В.5 |
|
В.6 |
|
В.7 |
Аналізування небезпечних чинників і критичні точки контролю (HACCP) |
В.8 |
|
В.9 |
|
В.10 |
|
В.11 |
|
В.12 |
|
В.13 |
|
В.14 |
|
В.15 |
|
В.16 |
|
В.17 |
|
В.18 |
|
В.19 |
|
В.20 |
|
В.21 |
|
В.22 |
Технічне обслуговування, що зорієнтоване на забезпечення безвідмовності |
В.23 |
|
В.24 |
|
В.25 |
|
В.26 |
|
В.27 |
|
В.28 |
|
В.29 |
|
В.30 |
|
В.31 |